Mange tusen søkere kniver hvert år om å komme inn på Singularity University i California. For å stå, må studentene løse et verdensproblem.

– Singularity University er det galeste eventyret jeg har vært med på noen gang – og det sier ganske mye, sier Anita Schjøll Brede. Hun var frem til i sommer den eneste nordmannen som har gått på universitetet, som ligger midt i teknologimekkaet Silicon Valley.

Informasjon om årets søknadsrunde finner du her: https://su.org/gic/2017/norway/

– Dere må være forberedt på lite søvn, fordi dere kommer til å sitte oppe om nettene og diskutere alt mellom himmel og jord. Dere vil møte fantastiske mennesker med hjertet på rett sted. Du er rett og slett i en boble hele sommeren, fortalte hun da hun snakket til årets norske søkere.

Isabelle Ringnes stakk av med studieplassen, og gjennom august kan du følge eventyret her på DNBfeed og på DNBs Facebook og Instagram.

Gjennom ti uker skal hun lære om banebrytende teknologi som nanoteknologi, 3D printing, kunstig intelligens, roboter, selvkjørende biler, digital biologi, forlenget levealder, blockchain og neurosicence. Og som om ikke det var nok er det ett prosjekt som er viktigst av alt:

Sammen med gruppen sin skal hun bruke teknologi til gjøre livet til én milliard mennesker bedre innen de ti neste årene.

Kunne du tenke deg å oppleve innsiden av Singularity U? Årets søknadsfrist går ut 25. februar – du finner all info her: https://su.org/gic/2017/norway/

Les også