Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Klar for Vekst Bergen

16. mars 08:00 - 10:00

Gratis

Vi ønsker deg velkommen til kompetansepåfyll med frokost. Klar for vekst er en seminarrekke med 4 gratis frokostseminar. Seminarene belyser relevante tema for vekstselskap med ambisjoner om å vokse nasjonalt eller internasjonalt.

Formålet er å styrke kompetanse på tema og problemstillinger vi vet selskap før eller i vekstfase må ta stilling til. Det er også en god mulighet for deg å bygge relasjoner samt utveksle erfaringer med selskap i samme situasjon.

Fast struktur
Sted: DNB Solheimsviken
Tid: Kl. 08:00 – 10:00

Dato og tema for samlingene

16. mars: Arbeidskapital styring i vekstfase – tips og triks fra ekspertene

Hva påvirker arbeidskapitalen og hvordan kan god økonomistyring bidra til å frigjøre kapital? Hvordan sikre god oversikt og solide økonomiske beslutninger? Vi vil gjennom praktisk tilnærming gi innsikt i hva som påvirker selskapers likviditet samt belyse effektive tiltak for å redusere selskapets kapitalbinding.

Foredragsholdere:
Bjørn Brustad, DNB
Jens Olav Aksdal Bookkeeper

6 april: Smart forretningsmodellering og digital markedsføring

Hvilke muligheter ligger i å utfordre og jobbe med egen forretningsmodell? Hvordan jobbe smart og strategisk med digital markedsføring i en vekstfase? Vi ser på metoder for å utfordre egen forretningsmodell og gir råd om hvordan eksperimentere med nye markedskanaler og segmenter.

Foredragsholdere:
Casper Lund, BTO
Ellen Dokk Holm, DNB
Kåre Bottolfsen, Ticketco

10. mai: Del I: Ekspansjon og internasjonal vekst – finansielle partnere

Hvilke finansieringsmuligheter finnes for selskap i vekstfase både fra bank, virkemiddelappart og privat? Vi ser nærmere på ulike finansieringsløsninger for prosjekt med EU/internasjonalt potensial, miljteknologiprosjekter og videreutvikling generelt.

Foredragsholdere:
Magdalena Støldal, Trade Finance DNB
Gøril Selvik, Innovasjon Norge

8. juni: Rigging for salg

Salg av selskap kan være komplisert og tidkrevende og det er viktig å starte prosessen tidlig. I dette seminaret ser vi på ulike aspekter og viktige betraktninger i forbindelse med en oppkjøps- og salgsprosess. Vi ser på hvordan rigge et selskap for salg, når er riktig timing, hvordan finne riktig kjøper og prissetting av selskap. Vi gjennomgår typiske problemstillinger for oppsett av aksjonæravtale.

Foredragsholdere:
Martin Heiberg, Private Transactions DNB
Stig Nordal, Steenstrup Stordrange

Detaljer

Dato:
16. mars
Tid
08:00 - 10:00
Kostnad:
Gratis

Sted

DNB Solheimsviken
Solheimsgaten 7c
Bergen 5058 Norge
Telefon:
91888592