Hovedindeksen ved Oslo Børs (OSEBX) steg for fjerde måned på rad i oktober, opp 2,5 prosent til 638,2.

Hittil i år er indeksen opp 4,6 prosent. Det var sjømat, finans og materialer som bidro mest til oppgangen ledet an av aksjer som Pareto Bank, DNB, Norway Royal Salmon, Grieg Seafood, Borregaard, Yara og Norsk Hydro. Forbruksvarer og IT trakk i motsatt retning drevet av aksjer som Schibsted, Nordic Semiconductor, IDEX og Next Biometrics.

Porteføljen med anbefalte aksjer fra analyseteamet til DNB Markets gjorde det bra i oktober. Så langt i år er porteføljen opp 13,5 prosent mot 7,3 prosent for OSEBX. Porteføljen består nå av BW Offshore, Kongsberg Gruppen, Orkla, Skandiabanken, Ocean Yield, Bakkafrost og Axactor.

Klikk her for å lese rapporten.

mest-handlede-aksjer-oktober-2016

Questerre Energy topper listen med aksjene som ble mest handlet av våre kunder i oktober, via aksjehandel her i nett- og mobilbanken (basert på antall transaksjoner, kjøp og salg).

I aksjehandelstjenesten til DNB i nett- og mobilbanken finner du analyser, anbefalinger og annen nyttig informasjon for deg som vurderer å spare i enkeltaksjer. Klikk her for å lese mer.

Lær mer om aksjemarkedet
Torsdag 3. november klokken 12:00 inviterer vi til et direktesendt webinar med aksjestrateg Paul Harper i DNB Markets. Han vil ta for seg siste tids markedshendelser og hva vi tror blir viktige triggere for børsen fremover. Det er mulig å stille spørsmål underveis. Logg inn i aksjehandelsløsningen i nettbanken for å følge webinaret.

 

Les også