DNB og Vålerenga Fotball har undertegnet en ny samarbeidsavtale på inntil fire år. – Vi er svært takknemlig for at DNB gir oss fornyet tillitt i flere år fremover, sier Erik Espeseth, daglig leder i Vålerenga Fotball Elite.

vif_moa_bilde
FORBILDE: Moa er et forbilde for mange unge. (Foto: VIF)

Merkevaresjef i DNB, Camilla Forberg, er også glad for at avtalen videreføres og sier at samarbeidet med Vålerenga Fotball har styrket posisjonen til DNB i Osloområdet.

– Vålerenga er inne i en spennende tid. Det er et stort engasjement rundt klubben og den er derfor svært interessant for DNB. Vi ønsker å samarbeide om å skape stolthet og eierskap til klubben og tror at vi sammen skal klare å få flere på fotballkamp, få flere fans og skape unike opplevelser sammen.  I fjor ble for eksempel alle breddeklubber i Oslo invitert til kamp mellom LSK og VIF på Ullevål. Det var gøy å ha med 4000 gjester på kamp! Dette skal vi gjøre mer av sier Camilla Forberg i DNB

DNB har bekledd hovedplassen på drakten til Vålerenga Fotballs elitelag de siste 4 årene, som klubbens største og viktigste partner. Flere måneder med konstruktive forhandlinger har nå munnet ut i en ny og spennende avtale for begge parter.

DNB har vært en solid og viktig partner for VIF siden 2013 og avtalen er den klart største vi har på alle områder. Det gir oss trygghet og forutsigbarhet i det arbeidet som nå ligger foran oss. I tillegg er DNB svært opptatt av å ta del i vårt ønske om igjen å fortjene hedersbetegnelsen Oslos stolthet. Dette dreier seg blant annet om publikumsaktiviteter, hvor DNB vil by på unike opplevelser til Oslos innbyggere sammen med Vålerenga fotball, sier Erik Espeseth.

Vipps vil prege Vålerengas nye stadion

– Vipps er den nye måten å betale på, og strekker seg langt utover vennebetaling. På ny stadion skal det blant annet tilrettelegges for betaling med Vipps for billetter og i utsalgsstedene, forklarer Forberg.

I følge Espeseth er det også lagt opp til at supporterne skal få flere fordeler.
I den nye avtalen vil VIF-supportere ikke bare få gode tilbud og et trygt og sikkert kundeforhold dersom de flytter sine tradisjonelle banktjenester til DNB. DNB Eiendom vil være en del av den nye samarbeidsavtalen, i tillegg til et stort fokus på bedriftsmarkedet. Dette betyr også klingende mynt i kassen for Vålerenga fotball – så vel bredde, samfunn og elite.

DNB stiller høye krav til samarbeidspartnerne sine, noe jeg mener er riktig og bra. På den måten skaper vi dynamikk og utvikling i samarbeidet, noe som er helt avgjørende i dagens moderne partneravtaler, avslutter Espeseth.

 

Les også