– IT- folk er fremtidens bankfolk i like stor grad som økonomer, sier Liv Fiksdahl, konserndirektør for IT & Operations i DNB.

I følge Fiksdahl er etterspørselen etter IT-kompetanse nesten umettelig.

-Verden er digital og all forretningsutvikling og ny business er koblet til teknologi. DNB utvikler mer og raskere enn noen gang og nå skal vi skal rekruttere over 100 nye IT-folk. Vi er på utkikk etter både IT-arkitekter, prosjektledere og utviklere på mange ulike nivåer.

Hurtigvoksende finansteknologi gjør at DNB må ligge langt fremme på utvikling av digitale tjenester. I dag har banken 800 IT-kollegaer.

– Behovet for IT- folk som har digital kompetanse kombinert med forretnings og kundeforståelse er et nærmest umettelig behov for oss nå for å kunne skape nye og videreutvikle suksesser som f.eks. Vipps. Vi er avhengig av å få tak i de beste folka på dette området, sier hun.

Liv Fiksdahl, konserndirektør for IT & Operations i DNB.
Liv Fiksdahl, konserndirektør for IT & Operations i DNB.

For å levere morgendagens banktjenester trenger DNB prosjektlederne som er i stand til å omforme gode ideer og forretningsbehov til gode IT-løsninger. IT-prosjektlederne vil få en viktig rolle med å lede sentrale IT-prosjekter i DNB. IT-arkitektene banken er på utkikk etter vil få brynet seg på tekniske utfordringer med å utvikle morgendagens digitale bankløsninger.

– DNB har en digital lekegrind – Digital Floor – som en egen etasje der vi utvikler nye tjenester og produkter. Det er her Vipps ble født, og det er her fremtidens bank blir til. Dette vil bli arbeidsplassen til mange av våre nyansatte, forteller hun.

Fiksdahl er ikke i tvil om at DNB er en attraktiv IT-arbeidsplass.

-DNB er allerede blitt en teknologibedrift med en sterk og spennende innovasjonskultur. Vi klatret i år til den 5. meste attraktive IT arbeidsplass av Universum, og det er ikke tilfeldig.  DNB har Norges mest besøkte nett- og mobilbank, og Vipps har på kort tid endret måten vi gjør opp på. – Vi bruker i dag store summer og ressurser på IT, og dette kommer bare til å øke fremover. Det står spennende prosjekter i kø som vi ivrer å få gjennomført, sier hun.

Søk på stillingene her!

Les også