Nå kan du vippse deg vakker!

Publisert av: Eirik Landsend Henriksen - 5. juli 2016

På et år har Vipps endret måten vi gjør opp på. Nå skal Vipps revolusjonere hverdagsbetalingen. En av de første plassene der du kan ta i bruk Vipps til å betale er hos BliVakker.no, Norges ledende skjønnhetsbutikk på nett.

– På et år har Vipps endret måten vi gjør opp på. Nå skal Vipps revolusjonere hverdagsbetalingen, og BliVakker.no er et godt eksempel på en tjeneste som matcher perfekt med Vipps.  Dette er bare begynnelsen av en rekke spennende kunder som skal begynne å bruke Vipps som betalingsmetode fremover, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

– Det er ingen tvil om at Vipps vil være med å forenkle betalingsprosessen og bedre kundeopplevelsen for våre kunder. Vipps er enkelt å bruke og har en mobilløsning som lett kan integreres i vår mobilplattform. Det vil gi viktige konkurransefortrinn i fremtiden, som bare vil bli mer og mer mobil, sier Lene Johansen, markedsdirektør hos BliVakker.no.

– Kosmetikkbransjen er i stadig utvikling og mer og mer av salget foregår på nett. Da er det viktig å tilby gode kjøpsløsninger. Vi tror Vipps vil være med å bidra til dette via sin enkle og effektive løsning, som igjen vi sørger for enda flere fornøyde kunder.

Garborg_Rune_16_3_kult_litt uskarp_funker_internt

VIPPS-SJEF: Rune Garborg

Har over 2 millioner nedlastinger
Folk har tatt imot Vipps med åpne armer siden appen ble lansert på forsommeren 2015. Vipps er tilgjengelig for alle, ikke bare DNB-kunder. Den fungerer for både iOS, Android og Windows Phone. Appen har gjort det enklere til folk å betale tilbake penger du skylder og enklere å gi pengegaver. Nå blir Vippsing også en del av hverdagsbetalingen, og skal bidra til å forenkle betalingen både på nett og i butikk.

– Vipps har etablert seg som den suverent mest brukte appen for vennebetaling med over to millioner nedlastinger. Nå har vi fullt fokus på å utvikle Vipps til å omfatte hverdagsbetaling. Vi tror at utrykket «å vippse» vil bli et like vanlig utrykk som «å dra kortet» i løpet av det kommende året, sier Rune Garborg.

– Vipps er enkel i bruk og egner seg veldig godt til hverdagsbetaling, derfor har det vært viktig å få på plass betalingsløsninger i butikker og tjenester som folk bruker ofte. I løpet av sommeren og høsten vil Vipps kunne benyttes til å betale for varer og tjenester på en rekke brukersteder, og listen over plasser der du kan benytte Vipps øker for hver dag som går.

Fra før er det kjent at Vipps har gjort avtale med Ruter og Kid Interiør.

Tags: blivakker IT Vipps